BeroepsmatigVerkeersregelaar

De deelnemende personen hebben na het afronden van deze opleiding kennis van een goede en veilige verkeersafwikkeling. De opleiding is bestemd voor iedereen die direct betrokken is bij de begeleiding van verkeerstromen op en langs de openbare weg.


lees meer
VCA-Basis

De deelnemende personen hebben na het afronden van deze opleiding basiskennis van de risico's die aanwezig (kunnen) zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden op de werkplek. De opleiding is bestemd voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij de voorbereiding of uitvoering van werkzaamheden.
lees meer
BRL9101

De deelnemende personen hebben na het afronden van deze opleiding kennis en inzicht op het gebied van tijdelijke en permanente bewegwijzering. De opleiding is bestemd voor iedereen die al betrokken is bij het onderhouden en verwijderen van bewegwijzering op de openbare weg en snelweg.

lees meer

Contact


VN-Opleidingen
Wethouder van Akenstraat 26 a
4185 ND Est (Gld)
Tel. 0345-74 40 55
info@vn-opleiding.nl
Can't read the image? click here to refresh

Contact

VN-Opleidingen
Wethouder van Akenstraat 26 a
4185 ND Est (Gld)

Tel. 0345-74 40 55
info@vn-opleidingen.nl
Omgaan met agressie

De deelnemende personen hebben na het afronden van de opleiding, kennis van de OMA regeling. De opleiding is bestemd voor iedereen die werkzaam is in de publieke sector.lees meer
VCA-VOL

De deelnemende personen hebben na het afronden van deze opleiding kennis van de risico's die aanwezig (kunnen) zijn tijdens de uitvoering van de werkzaamheden op de werkplek. De opleiding is bestemd voor iedereen die direct of indirect betrokken is bij de voorbereiding of uitvoering van werkzaamheden met een leidinggevende rol.
lees meer
BHV

De deelnemende personen hebben na het afronden van deze opleiding vaardigheden in het adequaat reageren op de gevolgen van calamiteiten in een zo vroeg mogelijk stadium. Ze leren omgaan met beschikbare hulpmiddelen en ze kunnen een bijdrage leveren in het voorkomen van ernstige gevolgen.

lees meer